cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Blac China
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

31 maart 2023 door Patrick Goede

Blac Chyna stopt na bekering met OnlyFans: "Niet wat God wil dat ik doe"

Voormalig realityster en model Blac Chyna, die nu haar geboortenaam Angela White weer draagt, zegt dat de beslissing om haar carrière te beëindigen op het beruchte OnlyFans-platform is ingegeven door haar recente doop en bekering.

In een exclusief interview met de Daily Mail onthulde White (34) dat haar doop in mei vorig jaar een keerpunt in haar leven is geweest. Het zette haar ertoe aan te stoppen met het delen van seksuele content op OnlyFans, content die ze "vernederend" noemt in het interview.

Ze verdiende in twee jaar tijd naar schatting twee miljoen dollar, maar besloot dus uiteindelijk dat het delen van de provocerende inhoud niet in overeenstemming was met haar hervonden geloof. "Nu ik gedoopt ben, is dat gewoon niet wat God wil dat ik doe. Het is nogal vernederend", zegt ze.

Kardashian
White werd gedoopt op haar verjaardag, 11 mei vorig jaar. De voormalig verloofde van Rob Kardashian was een topverdiener op OnlyFans en rekende abonnees aanvankelijk 10 dollar per maand voor toegang tot haar account. Later verhoogde ze de abonnementskosten tot 50 dollar per maand.

Na haar doop voelde White dat God haar leidde bij het nemen van beslissingen. Ze zegt dat ze nu leunt op een groep christenen die voor haar bidt en haar geestelijk bijstaat terwijl ze doorgaat met het transformeren van haar leven.

White legt uit dat ze zich tot het christelijk geloof wendde vanwege haar verlangen om 'heel te worden'. Ze wilde de zich herhalende patronen in haar leven proberen te doorbreken. Ondanks dat sceptici haar bedoelingen in twijfel trekken, hoopt ze dat het delen van haar reis anderen zal inspireren.

Siliconen
“Als je het niet leuk vindt, dan vind je het gewoon niet leuk. Maar ik zal je dit vertellen: er is een God. Niemand kan je vertellen wat je moet doen met je religie of je geloof of dit of dat”, zegt ze. "Ik hoop gewoon dat mijn coming-out wat dat betreft mensen zal verlichten en veel mensen zal inspireren."

Naast het verlaten van OnlyFans, zegt White dat ze ook gewerkt heeft aan het ongedaan maken van eerdere cosmetische ingrepen die ze liet uitvoeren. Zo onderging ze recent een borstverkleining, liet ze de siliconen implantaten in haar billen verwijderen en stopte ze met de botox in haar gezicht.

White heeft haar bekeringsreis vastgelegd op social media, waar ze overweldigende steun heeft gekregen. Ze onthulde dat ze door haar eigen onzekerheid talloze processen moest ondergaan en dat ze nu klaar is om een nieuwe, meer authentieke levensstijl te omarmen.

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

M
Wat een mooi verhaal!