cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
online kerk
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

15 maart 2023 door LOK

Landelijke Organisatie Kerktechniek organiseert twee webinars voor kerken

Dat kerken inmiddels de (on)mogelijkheden van multimedia hebben weten te vinden mag geen nieuws meer zijn. Nu we inmiddels alweer ruim een jaar zonder corona-beperkingen leven, doemt de vraag op: hoe nu verder? Hoe zorgen we ervoor dat multimedia ook in deze tijd zonder beperkingen de kerkdiensten op een goede manier blijven ondersteunen? Hoe stroomlijnen we de inzet van alle betrokkenen?

Op dinsdag 28 maart a.s. organiseert vereniging De LOK, Landelijke Organisatie Kerktechniek, daarom de webinar ‘Kerkdiensten, multimedia en… organisatie ?!’. In deze webinar wordt ingegaan op facetten rondom de organisatie van kerktechniek en kerkTV. Waar liggen de aandachtspunten, hoe draag je zorg voor een goede communicatie en dat de juiste informatie bij de juiste personen terecht komt. Waar moet je op letten bij het beamen, het maken van een uitzending, etc. Deze webinar is een aanrader voor iedereen die op de één of andere manier betrokken is bij de organisatie van de kerkdiensten en/of het gebruik van multimedia hierin.

Dinsdag 18 april a.s. neemt De LOK je mee in de wereld van licenties binnen kerken. De webinar heeft de toepasselijke titel: ‘Bomen, bos en licenties’ meegekregen. Niet alles wat kan, mag ook. En dat geldt ook voor tijdens kerkdiensten. Via YouTube, websites en andere mediaplatforms staat veel moois dat we binnen een kerkdienst kunnen gebruiken. En dat delen we ook maar wat graag met de rest van de wereld. In deze webinar wordt besproken welke beperkingen er zijn in het vertonen en het verspreiden van andermans materiaal als foto’s, video’s, preken, gedichten, liederen en muziek.

Klik hier voor meer informatie

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify