cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Paulien
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

God

25 november 2022 door Redactie

Paulien genas van long-covid: “God is tot alles in staat"

Het is februari 2020 als de coronapandemie wereldwijd in alle hevigheid losbarst en veel mensen ziek worden. Ook Paulien wordt gedurende de eerste coronagolf ziek. Waar de meeste mensen relatief goed herstellen van het virus, wordt bij Paulien long-covid vastgesteld. Maandenlang zou Paulien aan huis gebonden zijn en kan ze niets anders dan hele dagen op de bank liggen. Haar situatie lijkt uitzichtloos totdat God een krachtig wonder van genezing werkt. Maak tijd voor het indrukwekkende verhaal van Paulien dat ze via het platform Xpedition Glory deelt.

“In februari 2020, in de eerst golf, kreeg ik corona. Ik was er erg ziek door”, vertelt Paulien. “Ik had het ontzettend op mijn longen, ik was erg benauwd en had enorme hoestbuien. Uren, dagen en weken heb ik op de bank gelegen. Soms werd ik 's nachts wakker omdat ik het gevoel dat ik verdronk in mijn eigen longen. Na een aantal weken en maanden kwamen er steeds andere symptomen bij. Ik kwam van de regen in de drup terecht.”

“Wat ik een heel lastig vond, was dat ik weken op mijn erf moest blijven’, vertelt Paulien verder. “Want als je klachten had of je hoestte of benauwd was, dan mocht je je niet in het openbaar begeven. Het feit dat ik aan huis gebonden was, vond ik enorm pittig. Op een gegeven moment ben ik naar het ziekenhuis gegaan en werd er door een arts het post-COVID-syndroom vastgesteld.”

“Er kwam vervolgens een tijd van allerlei onderzoeken die ik moest ondergaan. Op een gegeven moment hadden wij met ons team een wekelijks moment van gebed. Ik stond daar en ik had gefietst, wat weer redelijk lukte, en ik had op dat moment wat last van mijn rug. Ik legde mijn handen op mijn rug en daarna hield ik ze weer voor me. Op datzelfde ogenblik zei God tegen mij: ‘Leg je handen op je rug en weet wat Mijn handen zijn.’ Ik dacht: dat is wel bijzonder. Dus ik legde mijn handen op mijn rug en ik voelde direct een hele warme en koude gloed langs mijn ruggengraat omhoog gaan en mijn longen binnenstromen. Toen wist ik dat dat die post-Covid voorbij was.”

“Ik begon te bidden en heel diep door te ademen. Samen met de Geest begon ik God te danken en te loven voor wat Hij op dat moment deed. Dat was zo`n ontzettend bijzonder moment. Gelijk wist ik dat die hele periode van twee jaar ziek-zijn echt voorbij was.”

Inmiddels gaat Paulien naar de sportschool en probeert ze langzaamaan haar conditie en lichaam op te bouwen. “Dat gaat goed en zo ben ik eigenlijk weer aan het terugkomen naar hoe ik voor corona was. Maar wat ontzettend belangrijk aan dit verhaal is dat God tot alles in staat is, al gaat het er niet alleen maar over dat je genezen wordt en je een leven krijgt zoals je dat graag wil. Ik denk dat we God mogen volgen vanuit Zijn volwaarden en niet vanuit de onze. We mogen ook weten dat God alles in Zijn hand heeft en dat wij ons helemaal niet meer zo druk hoeven te maken over onze omstandigheden. God heeft die in Zijn handen.”

Benieuwd naar de volledige video van Xpedition Glory? Deze is hieronder te zien. 

Neem kijkje op de site van Xpedition Glory

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties