cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
satanist ontmoet God
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

22 september 2022 door Patrick Goede

Ex-satanist Sam Bishop verkocht zijn ziel aan de duivel maar God greep net op tijd in

Sam Bishop kent een lastige jeugd. Hij zoekt naar controle omdat zijn vader een geweldadige alcoholist is en zijn moeder aan drugs verslaafd is geraakt. "Eén van mijn eerste herinneringen is dat ik wilde slapen en dat er allemaal kakkerlakken over mij heen liepen", vertelt Sam in een aangrijpende video van CBN News.

"Er was een constant gevoel van chaos." Sam gaat van pleeggezin naar pleeggezin en belandt in een negatieve spiraal van jeugdzorg. Op zijn vijftiende woont hij met zijn vader samen en gebruikt hij veel drugs en drank. "Het leven was de moeite niet waard. Ik voelde altijd de druk om er een einde aan te maken. Ik was enorm depressief en werd niet toegelaten tot het leger."

Sam denkt dat God veel van Hem vraagt en vertrouw Hem niet. Dan wordt hij door een hogepriesteres geïntroduceerd in de wereld van Wicca. Door middel van satanisme ontdekt hij een mate van controle waar hij al die tijd zo naarstig naar op zoek was. "Ik sprak een bepaalde toverspreuk uit en vervolgens gebeurde er dan dingen. Ik voelde dat ik de beschikking over een bepaalde macht had."

Leegte
In december 2018 besluit Sam zijn leven toe te wijden aan satan door middel van een bloedritueel. Hij komt er snel achter dat hij een fout heeft gemaakt. "Ik voelde een complete leegte. Ik voelde dat er geen vergeving meer mogelijk was en dat ik naar de hel zou gaan." Op weg naar zijn werk wil Sam een einde aan zijn leven maken, maar dan krijgt hij plots een bijzonder beeld in zijn hoofd. "Het was zo gek, het was Jezus. Ik dacht, misschien wil Hij mij wel vergeven en kan ik ergens onderaan de ladder staan, gewoon afval zijn voor Hem. Dat is beter dan waar ik nu heenga." 

Thuis gekomen zoekt Sam op internet naar manier om satan weg te jagen. "Ik nam al mijn tarrotkaarten en gooide ze weg. Ik vroeg God om zijn hulp en vergeving, buiten op mijn knieën. Toen ik terugkwam voelde ik opeens hoop en kreeg ik zicht op de toekomst. Alles viel van mij af. Ik wist dat God mij vergaf en dat ik van mijn verslavingen af was. Het was zo vervullend en schitterend. Ik wist dat ik een nieuw persoon was."

Op dit moment gaat het super met Sam, hij is getrouwd en helpt verslaafden in zijn kerkelijke gemeente. Bekijk zijn indrukwekkende verhaal in onderstaande video:

Denk jij aan zelfdoding? Je bent niet alleen. Neem contact op met 113 Zelfmoordpreventie via www.113.nl of bel 113 (lokaal tarief) of 0800-0113 (gratis).

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen