cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Lars Gerfen
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

29 juli 2022 door Red een Kind

Gratis concert van singer-songwriters Lars Gerfen en Christian Verwoerd

Samen met ambassadeurs van Red een Kind Lars Gerfen en Christian Verwoerd organiseert stichting Red een Kind twee gratis concerten. De concerten vinden plaats op 2 en 9 augustus op vakantiepark de Betteld.

2 augustus: Lars Gerfen
Singer-songwriter Lars Gerfen maakt Nederlandstalige, christelijke liedjes die recht uit het hart komen en je raken. Hij treedt door het hele land op: van huiskamers tot grote aanbiddingsdiensten. In 2019 verscheen de EP ‘Regen op ons’ in samenwerking met Reyer. Recent verscheen de single ‘Richt mij weer op’, een zomers nummer vol hoop.

9 augustus: Christian Verwoerd
Je kunt Christian Verwoerd kennen van bekende nummers als ‘Hoor jij de vogels nog fluiten’ of ‘Vol ontzag’. Christian bezingt de zekerheid die God biedt te midden van een onzekere wereld. Hij brengt nummers die variëren van aanbiddingsnummers tot verhalende liedjes. Christian: ‘’Mijn verlangen is dat mijn muziek mensen dichter bij God brengt.’’ Samen met zangeres Erika de With zal hij 9 augustus aanwezig zijn op de Betteld. Mis deze inspirerende avond niet!

Je bent van harte welkom in Zelhem, maar je kunt ook online meegenieten via een gratis livestream. Aanmelden? Ga naar redeenkind.nl/live

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen