cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Michelle van Dusseldorp
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

29 juli 2022 door Redactie

Terugluisteren: Michelle van Dusseldorp over ontspannen in een wereld die steeds drukker wordt

Een onderwerp van het Pro Life-programma Geloof en gezondheid is ontspanning. Rust en slaap is nodig voor lichamelijk herstel. Rust van de ziel geeft ademruimte en levenskracht. Leef jij met aandacht? Michelle van Dusseldorp (foto) en Corrie Kole gaan in gesprek over ontspannen in een wereld die steeds drukker wordt.

Michelle heeft psychologie gestudeerd en is oprichter van Groundwork. Haar passie is mensen te zien ontwikkelen en groeien, zodat ze een gezond en betekenisvol leven kunnen leiden. Corrie Kole werkte als docent Zorg en Welzijn op het reformatorische MBO. Nu heeft ze een eigen praktijk genaamd Hartelijk Verbonden. Hier zet zij zich in voor verbinding in een gebroken wereld vanuit Gods eigen gebod om Hem lief te hebben boven alles en je naaste als jezelf. Vanuit liefdevolle zorg voor jezelf, kun je liefde schenken aan wie er op je levenspad komt.

Beluister de eerste podcast uit de serie. Geïnspireerd? Luister dan ook naar de andere podcasts via de site van Pro Life:

Tip: luister deze zomer ook naar het programma Geloof en gezondheid van 10 tot 12 uur op Groot Nieuws Radio.

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen