cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
nieuwslezeres Christi Paul
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

28 juni 2022 door Redactie

Christelijke nieuwslezeres zegt baan op om meer thuis te zijn bij man en kinderen

Jaren was Christi Paul een geliefd gezicht op de Amerikaanse nieuwszender CNN. De christelijke nieuwslezeres kondigde afgelopen weekend aan afscheid te nemen van haar baan bij de zender om thuis te zijn bij haar man en kinderen, meldt Faithwire. Dit was noodzakelijk volgens Paul: "Er waren momenten dat ik dacht dat ik een alleenstaande moeder zou worden."

Ondanks dat Paul haar werk altijd met plezier heeft gedaan, was het ook altijd pittig. De nieuwslezer werkte in de ochtenden in het weekend. "Ik houd van mijn werk. Ik ben dankbaar, maar ook erg moe. Ik ben uitgeput. We moesten elke zaterdag en zondag tussen 1 uur en 2 uur 's nachts opstaan", aldus de nieuwslezeres over haar afscheid. "Ik kon niet meer zijn wie mijn familie nodig had."

Haar werk vroeg al lange tijd veel energie en aandacht, maar tijdens de pandemie is Paul samen met haar man opnieuw naar haar prioriteiten gaan kijken. "Ik wil er volledig zijn voor mijn gezin. Niemand anders zal de moeder van mijn kinderen zijn dan ik", geeft ze aan vanuit haar christelijke geloofsovertuiging. Om er meer te zijn voor haar man en kinderen, verhuist het gezin terug naar Ohio, waar Paul opgroeide. Welk werk ze hier zal gaan doen, laat ze in het midden.

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Misschien moet Mark Rutte dit ook eens gaan doen.