cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Petrakerk
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

21 juni 2022 door Redactie

Bevestigingsdienst GerGem-predikant verplaatst naar Lunteren vanwege boerenprotest

Woensdag wordt ds. J. B. Huisman bevestigd als predikant van gereformeerde gemeente in Ede. De diensten zullen echter niet zoals gepland in Barneveld plaatsvinden, maar zijn op het laatste moment verplaatst naar Lunteren. Dit vanwege protestacties van boeren die in Barneveld plaats zullen vinden.

Dat maakt de kerkenraad zelf bekend op haar website: ‘In verband met de grote drukte die aanstaande woensdag in Barneveld wordt verwacht vanwege het protest van boeren, hebben we besloten beide diensten van Deo Volente aanstaande woensdag te verplaatsen naar de Bethelkerk van de Hersteld Hervormde Gemeente te Lunteren.’ De diensten vonden al niet in de eigen Petrakerk in Ede plaats omdat deze te klein is voor het aantal bezoekers dat verwacht wordt.

‘We zijn de Hersteld Hervormde Gemeente zeer dankbaar dat we hun kerkgebouw mogen gebruiken’, schrijft de kerkenraad verder. De tijden van de diensten blijven verder ongewijzigd. Om 14:30 uur vindt de bevestigingsdienst plaats en om 19:00 uur zal ds. Huisman zelf voorgaan in de intrededienst.

Foto: GerGeminfo

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen