cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
SGP-jongerendag 2022
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

11 mei 2022 door Redactie

SGP-jongeren lanceert video voor jongerendag 2022 ‘Jouw veiligheid in gevaar?!’

Een loods in het achterland, een raadslid met een dubbelleven en een spectaculaire politie-inval: drie ingrediënten voor een verhaal wat je bijna dagelijks in de krant kunt lezen. Ver van jouw bed? Niet echt. Ook in jouw omgeving vinden, zonder dat je het weet, criminele activiteiten plaats. Veiligheid is voor iedereen belangrijk, maar zijn we wel zo veilig? Wat doet de overheid aan onze veiligheid en wat kun je zelf doen?

Met deze vragen in het achterhoofd lanceert SGP-jongeren een spannende video voor de SGP-jongerendag. De SGP-jongerendag heeft dit jaar als thema: ‘Jouw veiligheid in gevaar?!’ en vindt plaats op zaterdag 21 mei in het Beatrix Theater in Utrecht.

De video heeft een open einde. Wil je weten hoe het afloopt? Kom dan naar de SGP-jongerendag! Verschillende sprekers vertellen meer over defensie (vice-admiraal Boots), de dunne scheidslijn tussen boven- en onderwereld (Joop Gottmers) en internetoplichting en hacken (Anthony van der Meer). Chris Stoffer gaat in debat over de staat van onze veiligheid.

Bekijk de video:

Klik hier voor meer informatie

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen