cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Syrië
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

12 januari 2022 door Patrick Goede

Moslima uit Syrië accepteert Jezus na droom van Man in het wit met bloedende voeten

Een moslima die gevlucht is uit Syrië heeft Jezus geaccepteerd als haar Heer en Heiland na een droom over Hem met bloedende voeten. Ze vertelt hoe ze in de droom "een Man in het wit zag" en merkte dat haar voeten bloedden. Ze vertelt aan Christian Aid Mission (CAM): "Toen ik opstond was ik bang. Zou er iets naars met mij gebeuren?"

De vrouw, om veiligheidsredenen wordt ze 'Hala' genoemd, was een aantal keer naar een kerk geweest dus herkende ze de man als Jezus van Nazareth. "In de droom liepen mensen naar de top van een heuvel. Ik hoorde een stem zeggen: 'Laat je schoenen achter en kom.' Ik kon mijn schoenen niet vinden en rende naar de heuvel. Ik zag daar mensen naar die Man in het wit luisteren. Iemand schreeuwde en zei dat mijn voeten aan het bloeden waren. Toen de Man in het wit dit hoorde keek Hij mij aan."

Hala vervolgt: "Ik keek weer naar mijn voeten en ze waren gestopt met bloeden. Al het bloed was weg. Ik keek vervolgens weer naar de Man in het wit en zijn voeten begonnen te bloeden." Dan wordt Hala wakker en is ze in eerst instantie bang en geschrokken dat haar misschien iets naars te wachten staat.

Kort daarna ontvangt ze echter een boek van een zendeling. Ze leest daar Jesaja 53:4-5: 'Hij nam onze ziekte op zich.' Hala: "Toen begreep ik dat het bloed aan mijn voeten mijn zonden waren die Jezus op zich had genomen." De volgende dag belt Hala de zendeling die haar vervolgens tot Jezus leidt.

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

M
Wauw, indrukwekkend en hartverwarmend dat onze God en Vader met elk uniek mens met een niet met een ander te vergelijken weg gaat!