cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
liefde
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

God

20 juli 2021 door Paul Verhoeven

Eindelijk een vaccin waar we het allemaal over eens zijn

Israël, mijn geliefde land. Ik moet toegeven dat het een land van drama's is. Er is hier geen enkel saai moment. Zodra een saga eindigt, en soms zelfs eerder, sluipt een andere naar voren en begint.

Ik vraag me af of dit gewoon is wat voor dit land is verordend? Maar bij nader inzien, misschien draait alles gewoon om keuzes. Goed en kwaad zijn er altijd! De keuze is altijd aan ons! Of het nu ten goede of ten kwade is. En dit is ook wat het drama zal kalmeren of intensiveren.

De afgelopen weken heb ik gevoeld dat haat eigenlijk de echte pandemie is.
Om te stoppen, om te bestrijden. We moeten een vaccin vinden.

Hoe hebben ze in minder dan een jaar een vaccin voor corona gevonden?! Maar voor haat, de echte pandemie, heeft de mensheid al 5000 jaar geen oplossing gevonden?!

Hoe hebben ze in minder dan een jaar een vaccin voor corona gevonden?! Maar voor haat, de echte pandemie, heeft de mensheid al 5000 jaar geen oplossing gevonden?!

HAAT is de plaag waarvoor we in onze huizen moeten worden opgesloten, geïsoleerd van elkaar. Waarvoor we maskers zouden kunnen dragen, totdat we onze zintuigen verliezen. Op die manier zullen we niet zien, horen of voelen. Zullen elkaar niet eens kennen.

En hoe zouden we weten of de pandemie voorbij was? Wanneer een kleine herinnering straalt naar de grote flauwvallende massa's.

Om ons te herinneren aan slechts één mitswa, die geschreven is in alle bijbels van alle culturen. Je zult liefhebben!!! Wat is daar niet duidelijk aan?

Dus ik ging zitten en bedacht een vaccin, en ik ben blij om u hier een verslavend liefdesrecept voor te leggen: een recept voor een vaccin tegen haat.

Om dit recept te bereiden, is je eigen "lab" thuis zeker voldoende. Het is eenvoudig te bereiden. Iedereen kan het (bijna) moeiteloos zelf.

Geen spuit of prik nodig. Dit vaccin streelt en kalmeert. Het vult het lichaam en de geest met heelheid.

De enige echte voorbereiding is nodig bij het samenvoegen van alle ingrediënten.

Deze ingrediënten hoeven nergens te worden gekocht. Ze staan in elk huis als we ze maar de ruimte zouden geven.

Recept voor een shot liefde

· Een handvol mededogen

· Een snufje accommodatie

· Een kopje hoop

· Een bundel van geloof

· Een snufje zelfacceptatie

Als je meer goede ideeën hebt om variatie toe te voegen en de smaak te verbeteren, voel je vrij om toe te voegen zoals je wilt en zelfs met ons te delen.

Alle ingrediënten moeten goed worden gemengd, koken of afkoelen is niet nodig. Het kan ook worden bereid en gebruikt op Shabbat op een feestdag en zelfs op een vastendag.

Geen spuit of prik nodig. Dit vaccin streelt en kalmeert. Het vult het lichaam en de geest met heelheid.

Er zijn bijwerkingen:

· Het breidt de kamers van het hart uit. Maar maak je geen zorgen. Het kan dagelijks en bij voorkeur zelfs meerdere keren per dag worden gebruikt.

· Je zult snel verslaafd raken, maar maak je geen zorgen. Dit recept helpt het leven te verlengen en te verbeteren.

En deel het gerust. Overal.

Het teken van liefde zal op alle gebruikers worden weergegeven. Zodat je vrij over de wereld kunt zwerven. En mogen allen die dit vaccin niet gebruiken in isolatie blijven.

Bovenstaand artikel is aangeleverd door CIP-lezer Paul Verhoeven.

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

J
Wat mooi .Een heel goed vaccin .Daar ben ik het helemaal mee eens ????