cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Samson film
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

03 maart 2020 door New Faith Network

Rutger Hauer in spannende Bijbelse bioscoopfilm ‘Samson’

Na ‘God’s not Dead’, ‘God bless the broken Road’ en ‘I can only imagine’ brengt de bekende christelijke streamingsdienst New Faith Network opnieuw een grote christelijke film naar de bioscoop. Kaarten bestellen kan direct via deze link.

De film ‘Samson’ (2018) is gebaseerd op het verhaal van de gelijknamige Oudtestamentische leider Simson uit het Bijbelboek Richteren. De beroemde Nederlandse acteur Rutger Hauer neemt een bijrol voor zijn rekening, hij speelt de vader van Samson. ‘Samson’ was de één na laatste film waar Hauer in speelde voor zijn dood in juli 2019. De première is op 13 maart in Cinema The Movies in Dordrecht.

Filistijnen
In het jaar 1170 voor het begin van onze jaartelling is Israël een natie onder druk. Het volk heeft voortdurend te lijden onder invallen van hun aartsvijand, de Filistijnen. Dan roept God Samson. Hij schenkt hem boven natuurlijke kracht om zijn vijanden te overwinnen. Na een aantal indrukwekkende triomfen blijkt dat zijn karakter niet is meegegroeid met zijn lichamelijke kracht. Zijn toekomst komt op het spel te staan als hij verraden wordt door een Filistijnse prins en valt voor de verleidingen van een knappe vrouw. Hij wordt gevangengezet en gemarteld. Dan roept hij nog een keer tot God en wordt zijn laatste krachtsinspanning zijn grootste victorie.

Bioscopen
De christelijke film Samson, met als hoofdkarakters Samson (Taylor James), zijn vader (Rutger Hauer) en Dehlia (Lindsay Wagner) draait na de première op 13 maart 2020 in Dordrecht en een week later in 12 bioscopen in Nederland. De lijst met steden is te bekijken na op deze speciale pagina.

New Faith Network
New Faith Network wil met het uitbrengen van grote producties als ‘Samson’ kwalitatief hoogwaardige christelijke films naar het grote publiek brengen. Op het platform van de steaming videodienst zelf zijn daarnaast nog honderden andere series, overdenkingen, documentaires en videodagboeken te zien. New Faith Network biedt als online platform voor christelijke films en series een veilige omgeving voor het hele gezin. Een abonnement kost 5,95 per maand en is de eerste 14 dagen gratis.

Klik hier om kaarten te bestellen

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen