cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Farid Azarkan
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

05 november 2018 door Jeffrey Schipper

DENK vindt SGP-voorstel over bidden tot Allah bekrompen

Wie tegen het verplicht meebidden van schoolkinderen tot Allah is, is bekrompen en staat wederzijds begrip in de weg. Dit stelt DENK-Kamerlid Farid Azarkan in de Tweede Kamer.

Aanleiding is een voorstel van SGP-Kamerlid Roelof Bisschop. Ouders moeten als het aan de SGP ligt het recht krijgen om hun kind niet op excursie te laten gaan naar een moskee als de scholieren daarbij moeten bidden als een moslim. "Een bezoek aan religieuze gebouwen kan heel mooi en nuttig zijn, maar het knielen voor Allah gaat ons een stap te ver."

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

B
Geloofsvrijheid voor christenen in Turkije gaat bij Denk/Erdogan ook te ver en Turkse herrie/bruiloft stoeten in diverse steden regelmatig als demonstratie van de Turkse enclave in ons land moet echt kunnen , aldus Denk.

De naam "Denk" is een gotspe, zolang de islamchip in de genen zit, is "denken" niet aan orde, alle "denkwerk" staat in de koran, eeuwig onveranderlijk.

Heel goed dit SGP protest, de CU stelt de islam in ons land een gelijkwaardige religie is, die hoor je even niet ter ondersteuning.

Shalom

Ben Kok (j-chr.pastor)