cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Chris Tucker
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

03 januari 2022 door Patrick Goede

Acteur Chris Tucker sloeg filmrol van 10 miljoen dollar af vanwege geloof

Acteur en komiek Chris Tucker sloeg "10 tot 12 miljoen dollar" aan inkomsten af voor een film vanwege religieuze bezwaren. Dat heeft rapper Ice Cube onthult op social media nadat de collega-acteur van Tucker uit de film 'Friday' gevraagd werd of Tucker geweigerd had in een vervolg van de film te spelen vanwege te lage inkomsten.

Ice Cube vertelt: "We waren bereid om Chris Tucker 10 tot 12 miljoen dollar te betalen voor zijn rol in de vervolgfilm 'Next Friday', maar hij wees ons af vanwege religieuze redenen. Hij wilde niet langer vloeken en marihuana roken voor de camera."

Eind november sprak Tucker met All Urban Central ook over zijn redenen om van deelname aan een vervolg af te zien. "Ik wilde geen vervolg doen vanwege het roken van wiet, de film werd zo groot. Ik wilde niet dat iedereen het daarom ging doen. Ik wilde niet degene zijn die laat zien dat iedereen wiet rookt."

In 2014 sprak de acteur en komiek in zich al eens uit over zijn geloof in combinatie met zijn werk. "Het christen zijn helpt mij bij mijn werk als komiek. Ik moet het over andere dingen hebben. De meeste cabaretiers praten over eenvoudige zaken, ze vloeken of zeggen dubieuze dingen. Ik moet dieper graven om dingen te zeggen die nog steeds grappig zijn maar niet kwetsend of dubbelzinnig. Dat is lastiger en ik houd van die uitdaging."

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Heel goed en lofwaardig dat Tucker de filmrol heeft afgewezen!