cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Guatemala
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

17 december 2021 door Patrick Goede

President van Guatemala wil pro-life hoofdstad van Latijns Amerika worden

De president van Guatemala, Alejandro Giammattei, wil de nieuwe pro-life hoofdstad van Latijns Amerika worden. Hij liet dit weten tijdens een conferentie in Washington, waar hij was uitgenodigd door een instituut voor de gezondheid van vrouwen. Deze organisatie werd opgericht door de voormalige regering van Donald Trump.

Giamettei werd verrassend genoeg niet door de huidige Amerikaanse president Joe Biden uitgenodigd voor de Democratie Top, terwijl Guatemala wel democratisch is. "Elk individu verdient het om beschermd te worden, van conceptie tot aan natuurlijke dood. Het is totaal verkeerd dat abortus een mensenrecht is. Elke poging om abortus er in een land doorheen te krijgen is ongewenst ingrijpen in internationale aangelegenheden", zegt de president van Guatemala volgens de Christian Post.

"We zoeken naar de bescherming van ongeboren leven en het voorkomen van enige tussenkomst. We zijn tegen abortus, niet alleen vanwege mijn geloof maar ook vanwege mijn vak als medisch arts", aldus Giammattei.

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Ik sta hier ook achter.ik ben ook tegen abortus.het is een grote schande zonde om dit toe te laten

Oh als jullie es wisten wat ik heb gezien.dan is iedere christen tegen abortus