cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
kerstliedjes
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

17 december 2021 door Patrick Goede

Bouwvakkers niet blij met vrolijke Kerstliederen; zangers zoeken heil elders

Een groep van 300 vrolijke zangers die samen voor hotel Moscow in Idaho stonden te zingen hebben een groep bouwvakkers die veel lawaai maakten hun andere wang toegekeerd en zijn vertrokken. Het leek erop of de vrolijke Kerstliederen van de groep het slechtste in sommige van de bouwvakkers naar boven haalde.

Zo is op een videoopname te zien dat iemand heftig gesticulerend naar de groep staat te zwaaien, vervolgens roept hij: 'Go home!', oftewel: 'Ga naar huis'. Ondertussen verstoort een zeer luid apparaat het gezang van het lied 'Joy to the world'.

De reactie van de 300 zangers is zeer volwassen en christelijk: "Laten we hen allereerst een 'Gezegend Kerstfeest' wensen", roept de leider van het geheel. "Het tweede wat we gaan doen is hier de straat uit en verderop rond de fontein gaan staan." De man is nog maar net verstaanbaar en je ziet dat de meeste zangers met een soort geammuseerde gelatenheid de weerstand ondergaan. Zo hoor je een koorlid zeggen: 'Gezegend kerstfeest, we houden van hen!'. Vervolgens wordt er lekker doorgezongen bij de fontein verderop.

Bekijk hieronder de ongemakkelijke beelden.

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

J
Als je het opent op YouTube dan kun je evt een duimpje achterlaten :)