cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
horror
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

24 januari 2019 door Dick van den Bos

Horror-wet in New York: Amerikanen kunnen kinderen aborteren tót hun geboorte

De baarmoeder zal een nóg onveiligere plek worden voor ongeboren baby’s in New York. De Democraten hebben een wet opgesteld om abortus te legaliseren tot het moment van de geboorte. Tot nu toe was een abortus alleen toegestaan tot 24 weken. Zelfs na 24 weken zijn de ledematen van een baby al volledig aangegroeid.

De Reproductive Health Act zegt: “Elk individu dat zwanger wordt, heeft het fundamentele recht om ervoor te kiezen om de baby geboren te laten worden of het te laten aborteren.” Er is wel een voorwaarde aan, namelijk wanneer de gezondheid van de moeder ermee geholpen is om het weg te halen. Het woord ‘gezondheid’ wordt niet verder gedefinieerd en is daarmee iets waar je je volgens critici zeer eenvoudig achter kunt verschuilen. Voorheen was een abortus in die fase alleen toegestaan, als het leven van de moeder op het spel stond.

Aangezien de Republikeinen in New York hun meerderheid in het Huis van Afgevaardigden zijn kwijtgeraakt in november, is het de verwachting dat de wet er doorheen gaat komen, met steun van de Democraten.

Wil je meer weten over deze situatie? Onder meer het Amerikaanse CBN schrijft er uitgebreid over.

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

A
Hieruit blijkt dat de democraten (zo ook D'ood66 partij) een demonisch misleide politieke partij is zonder liefde.

Abortus brengt BLOEDschuld en VLOEK op het land.

We bidden EENPARIG voor ontkrachting van de demonen in Jezus naam.

Shalom