cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Albert van der Heide
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

God

29 januari 2018 door Albert van der Heide

Lichaamsdelen gevonden in kerk

Afgelopen zondag werd op verschillende plaatsen in Nederland de zo rustige zondag ruw verstoord. Volledig onverwacht kwam openbaar dat er een gruwelijke gebeurtenis had plaatsgevonden in de kerk. Een afschuwelijk tafereel zo gruwelijk, dat heel veel van de kerkgangers het nog nooit eerder zo erg hadden gezien.

Tijdens het binnen lopen van de kerk leek er nog niets aan de hand. Je komt ook niet zo alert een kerk binnen lopen op zondagmorgen, zegt een van de ooggetuigen, er gebeurt hier al jaren niets bijzonders. Maar het vreemde was, het was alsof opeens mijn ogen werden geopend en toen zag ik het. Misselijkmakend om te zien, je weet even niet waar je het zoeken moet.

Het aangetroffen lichaam is inmiddels ook geïdentificeerd. Het blijkt het lichaam van Christus te zijn.

Ik zag hier een voet, en een stukje verderop een hand. Met een paar spieren en pezen verbonden, maar er zat geen enkele samenhang in. Dat is al gruwelijk natuurlijk, maar het was ook nog helemaal slap; er zat nauwelijks leven meer in. Het was te afschuwelijk om te zien. Ik zag ergens een oog, maar helemaal op de verkeerde plaats. Het was duidelijk dat dit lichaam niet zou functioneren, sterker nog dit lichaam kon niet eens meer leven.

Later die dag bleek dat in heel veel kerken eenzelfde, halfdode lichaam aangetroffen is. Sommige ooggetuigen geven aan dat onderzoek blijkt dat het lichaam er al jarenlang zo moet hebben gelegen. Maar dat het gewoon niet is opgemerkt, mensen er gewoon voorbij zijn gelopen. Alsof ze blind waren voor de realiteit, ze het niet wilden zien omdat het te heftig is om zoiets binnen te laten.

Het aangetroffen lichaam is inmiddels ook geïdentificeerd. Het blijkt het lichaam van Christus te zijn. Ooggetuigen gaven aan dat ze daar niet verbaasd over waren. Het hoofd van het lichaam was helemaal intact. En het hoofd was zo krachtig en liefdevol, dat het wel het enige was dat hoop gaf. Als je naar het hoofd keek, kon je niet anders dan geloven dat het lichaam weer zou gaan leven.

Het meest schokkende en bizarre vonden de ooggetuigen dat het hoofd opriep om het lichaam weer te herstellen. Een sprekend hoofd met een halfdood lichaam was al schokkend, maar veel schokkender was de boodschap van dat hoofd. Het hoofd zei namelijk dat ze daar persoonlijk iets voor moesten doen. Dat ze zelf verantwoordelijk waren om het halfdode lichaam weer te laten leven. Het hoofd zei dat het begon met de ander liefhebben en alle kwaadsprekerij en jaloezie uit hun midden weg te doen.

Er waren plaatsen waar het hoofd vertelde dat er muren waren geplaatst, waardoor het lichaam gevangen geraakt en gestikt was binnen een kerkgebouw.

In sommige kerken zei het hoofd dat ze eerst eens moesten beginnen met het aanvaarden van het feit dat het hoofd echt het hoofd was. Andere kerken kregen de boodschap van het hoofd dat ze zo lauw waren geworden dat het lichaam onderkoeld was geraakt. Er waren plaatsen waar het hoofd vertelde dat er muren waren geplaatst, waardoor het lichaam gevangen geraakt en gestikt was binnen een kerkgebouw. Plaatsen waar zoveel regels waren dat het lichaam verstrikt was geraakt en gebonden, zodat het was afgestorven. Plaatsen waar het hoofd niet anders kon dan huilen, omdat de mensen zelf niet geloofden dat het lichaam bestond. Plaatsen waar het hoofd al pratend opzij werd gezet omdat er nu eenmaal vaste plaatsen waren. Plaatsen waar het hoofd in een stenen beeld werd gestopt. Plaatsen waar het hoofd werd uitgelachen omdat het niet bestond. Plaatsen waar het lichaam zo dood was dat het zelfs het hoofd niet meer kon zien.

Het probleem is, zo gaf het Hoofd aan, dat de lichaamsdelen echt zelf zullen moeten gaan bewegen om op hun plaats te komen, zodat het lichaam weer geheeld en krachtig wordt. Zolang dat niet gebeurt zal het hoofd niet kunnen doen waar het zo naar verlangt. Want een hoofd met een halfdood lichaam is niet in staat het verschil te maken.

Heer, vergeef ons dat Uw lichaam op aarde eruit ziet als een slagveld. Laat mij zien wat mijn plaats is die ik in mag nemen. Ik wil die plaats ook innemen. Heilige Geest, kom met Uw levende adem en blaas op ons. Zodat we weer gaan leven, in beweging komen en Jezus gaan vertegenwoordigen zoals U het heeft bedoeld. Heilige Geest, U kunt zelfs een vallei vol dode botten veranderen in een leger vol kracht. Kom Heilige Geest, doorwaai onze kerken en herstel Uw lichaam op aarde.

Heb je een vraag of opmerking voor Albert? Bezoek hier zijn Facebookpagina.

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

B
Maar weet je wat het allerbelangrijkste is dat het Hoofd zorgt ervoor dat het niet jouw werk is maar dat het Zijn werk is. In het boek openbaringen staat dat Hij openbaar zal worden door het woord, wij gehoorzamen als teken van dankbaarheid, en dat heelt alles en geeft krach en moed .we kunnen door de verzoening ware liefde krijgen met hart, ziel en verstand.