cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Robbie Hageman
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

09 december 2022 door Patrick Goede

Robbie Hageman heeft twee maanden chemotherapie achter de rug: "Gods plan is groter dan mijn plan"

Kickbokser Robbie Hageman verbaasde begin dit jaar vriend en vijand met zijn deelname aan het televisieprogramma Kamp van Koningsbrugge. Hij getuigde daar vol overgave van zijn geloof in God en “liep samen met Hem” door de uitdagende opdrachten heen. En dat terwijl Robbie korte tijd later voor de tweede keer geopereerd moest worden aan een tumor in zijn hoofd. De kickbokser ondergaat op dit moment een reeks chemokuren en Cvandaag zocht hem opnieuw op om te vragen hoe hij zich door deze uitdagende tijd heenslaat.

Gehuld in een trainingspak van PSV verwelkomt Robbie ons in zijn woning in Nuenen. “Cadeautje van de dochter van een PSV-trainer, die ik lang kickbokstraining heb gegeven”, zegt de 31-jarige topsporter met een glimlach over zijn outfit. Binnen is het een gezellige boel, Robbies jongens hebben een vriendje meegenomen en de vrouw van Robbie, Chantal, probeert ze mee te nemen naar de speeltuin. Dan zegt Robbie plotseling: “Mijn vrouw is in verwachting van nummer vier. Ze is nu 10,5 week zwanger, we hoorden het gisteren. Dat geeft wel een dubbel gevoel. Onze ouders zijn er nog iets bezorgder over dan wij, gezien mijn geringe levensverwachting.”

cvandaag Premium logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot cvandaag.nl

Start je gratis maand Inloggen
Doneer hier om de crowdfund van Robbie te steunen!

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Wauw wat een geweldig getuigenis.????