cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Theo Niemeijer
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

God

04 november 2022 door Jeffrey Schipper

Theo Niemeijer: "Kan Jezus' wederkomst vandaag plaatsvinden? Ik geloof het niet"

“Jezus’ wederkomst kan niet op ieder moment plaatsvinden. Ik geloof niet dat de wereld vandaag of morgen vergaat. Wél geloof ik dat het moment dat Jezus ons evacueert en thuisbrengt dichtbij is.” Theo Niemeijer was onlangs te gast bij Stichting Jij daar! om te spreken over de eindtijd. “Al vijftig jaar mag ik deze boodschap verkondigen, maar nog nooit heb ik zo het gevoel gehad dat het moment dat Jezus zijn Bruid thuishaalt zo dichtbij is.”

Niemeijer herinnert zich dat hij als 11-jarig jochie naar zijn bassischool liep. “Het was midden in de zomer. Ineens werd het donker. Het begon te onweren en te hagelen. Even daarvoor hadden de Jehovah’s Getuigen voorspeld dat de aarde zou vergaan. En ik dacht: ‘Het is zover!’ Ik dacht dat er een harde klap zou komen, waarna ik mijn ogen zou opendoen. Als je geluk hebt ben je in de hemel en als je pech hebt in de hel. Tenminste, dat dacht ik altijd. En tijdens preken over de eindtijd zat ik altijd een beetje op mijn stoel te schuifelen. Ik vond het maar niks.

cvandaag Premium logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot cvandaag.nl

Start je gratis maand Inloggen

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

De Heere Jezus komt niet op ons moment. Hij komt als een dief in de nacht. Belangrijk is dat we kunnen zeggen: Want Gij zijt mijn heil o Heer.. Laten wij net als David Hem elke dag verwachten.