cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Ds. Glashouwer
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

God

28 maart 2022 door Patrick Goede

Ds. Glashouwer over de kenmerken van de antichrist: "Hij zal een fantastische ideologie presenteren"

"Iedereen zal op een gegeven moment zeggen: 'Wilt u niet alstublieft de president van de Verenigde Naties zijn?'" Ds. Glashouwer heeft een uitgesproken mening over de eindtijd en de antichrist. Hij deed er al veel theologisch onderzoek naar. De recente ontwikkelingen in Rusland en Oekraïne lijken deze thema's ook dichterbij huis te brengen. De hoogste tijd om de predikant thuis op te zoeken voor een uitgebreid video-interview.

"De antichrist zal niet zomaar opeens als een soort beestmens op het wereldtoneel verschijnen", begint Glashouwer. Hij vertelt waar we ons als christenen op voor kunnen bereiden. "Hij zal opkomen uit het denken van de mensheid. Hij zal God en Christus ontkennen. In de tweede plaats zal het een man zijn met een enorme uitstraling en met een geweldige ideologie, die mensen zal aanspreken. Wat je in het verleden vaak zag is dat antichristen een boek presenteerden, zo had Hitler 'Mein Kampf' en Karl Marx 'Das Kapital'."

cvandaag Premium logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot cvandaag.nl

Start je gratis maand Inloggen

CIP Video's
- Volgens boer Bert staat Nederland in brand: "Dit heb ik in veertig jaar boer zijn nog nooit meegemaakt"
- David de Vos sprak mensen met zelfmoordgedachten: "Zij hebben in hun wanhoop alle opties al afgevinkt"
- In Hengelo wordt er voor de boeren gebeden: "Maar ik vind dat ze nu te ver gaan"
- Ds. M.M. van Campen: "De Heilige Geest houdt geen rekening met door mensen gemaakte muren"
- Waarom onzekerheid volgens theoloog Rikko Voorberg noodzaak voor iedere christen is
Meer over CIP Video's »

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

J
In een van de eerste reacties op dit artikel waarschuwde ik voor het transhumanisme. Dat is vervolgens ondergesneeuwd door allerlei andere reacties van mensen die elkaar vanuit hun bijbelbelezenheid de maat gingen nemen. En zo ging het als een nachtkaarsje uit. Ondertussen staat er nog steeds een grote olifant in die donkere kamer. Raadpleeg eens een andere dan de vertrouwde bron. Neem er een kwartiertje voor en bepaal zelf de aard van de dreiging: https://stichtingvaccinvrij.nl/j-p-sears-is-klaus-schwab-de-gevaarlijkste-man-ter-wereld/