cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Alie Hoek, Hendrikus de Jager en vaccinatie
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

20 januari 2021 door Redactie

Criticus coronavaccin en onderzoeker reageert op arts: 'Coronacijfers zijn misleidend'

‘De haast waarmee de vaccinontwikkelingen plaats vonden en ook de goedkeuringsprocessen zijn van het allergrootste belang. Vaccinatie is de enige manier om deze wereldwijde ingrijpende epidemie de kop in de te drukken’, aldus Alie-Hoek van Kooten, voorstander van het coronavaccin. Deze maand gaat zij schriftelijk in debat met onderzoeker Hendrikus de Jager, tegenstander van het vaccin. Alie Hoek-van Kooten legde vorige week uit waarom zij de komst van het coronavaccin toejuicht. Vandaag reageert De Jager op haar argumenten.

Beste Alie,

Toen ik deze week over de situatie in Nederland nadacht en, er ook samen met vrienden voor bad kwam deze bijbeltekst bij me op. Zo typerend voor de situatie van dit moment: veel mensen zijn angstig en/of in verwarring. Ervaar jij dat ook zo?
Het lijkt erop dat de informatiestromen die op dit moment op mensen afkomen eerder bijdragen aan die verwarring dan dat ze rust en duidelijkheid scheppen.

cvandaag Premium logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot cvandaag.nl

Start je gratis maand Inloggen

Briefwisseling coronavaccin
- Slotbrief voorstander coronavaccin: ‘Er is meer aan de hand dan een griep'
- Slotbrief criticus coronavaccin: 'Vaccineer voorlopig gewoon niet'
- Arts reageert opnieuw op criticus coronavaccin: 'Loop een dag mee op een corona IC-afdeling'
- Arts reageert op tegenstander coronavaccin: 'Miljoenen mensenlevens zijn door vaccinatie gered'
- Waarom deze criticus gejuich over het coronavaccin niet begrijpt
Meer over Briefwisseling coronavaccin »

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

P
Zeer goed onderbouwd stuk! Vertrouw op de Heer is niet hetzelfde als vertrouwen op de overheid en haar propagandakanalen. Natuurlijk dienen wij ons te onderwerpen aan de overheid, maar zowel de algemene als de Bijbelse geschiedenis toont aan dat de overheid doorgaans dat vertrouwen niet verdient. Macht en / of geldzucht zijn vaak de drijvende krachten achter de machthebbers, zoals de Bijbel ons leert.