cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Ds. A. C. Uitslag
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

24 november 2021 door Ds. A. C. Uitslag

Roep om 2G en lockdown klinkt: tunnelvisie blokkeert uitweg uit coronacrisis

Het lijkt niet goed te gaan met de bestrijding van het coronavirus. Zowel het aantal positieve testen als het aantal ziekenhuisopnamen neemt toe. Allerlei maatregelen worden genoemd, die het virus “een harde klap” zouden moeten geven: 1G, 2G, 3G, vaccineren, 1,5 meter afstand, mondkapjes en ga zo maar door.

De roep om een lockdown door virologen en epidemiologen klinkt steeds luider. Een lockdown lijkt een doel op zich te zijn geworden. Ze lijken daarbij geen oog te hebben voor de nevenschade van een lockdown. Ik denk aan de toenemende polarisatie. De mensen die gevaccineerd zijn, zullen de opgelegde beperkingen niet lang(er) meer accepteren. Worden degenen die ongevaccineerd zijn dan de zondebok? Bovendien brengt een lockdown grote mentale gevolgen met zich mee. De onrust van de afgelopen dagen in vele plaatsen van ons land laat dat al zien. Een explosie van ongeregeldheden dreigt! Jong en gezond Nederland opnieuw “opsluiten” zal een desastreuze uitwerking hebben op het welbevinden en de ontwikkeling van onze jeugd. Die kant moeten we nooit meer op!

cvandaag Premium logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot cvandaag.nl

Start je gratis maand Inloggen

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

F
Vaccinatie brengt geen immuniteit, geneest niet, voorkómt niets en geeft wél dóór. Wat is het verschil met een PRUTproduct?? Big pharmacy doet niet aan quantumkorting en aan verantwoordelijkheid, maar zegt wél: het is een EXPERIMENTEEL DINGETJE. Welke sukkel koopt dit spul? Het levert nog (>1000) doden op en duizenden blijvende gezondheidsschade t/m gehandicapten. Ondertussen is Japan op de ivermectine overgegaan en het werkt: sterke dalingen, zonder al die schade!! Japanners zijn slimmer!! NL verbiedt het: 6 Dec. KortGeding. Blijft NL dom?