cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

23 mei 2023 door Evangelie & Moslims

Evangelie & Moslims verhuist naar Voorthuizen

Per 1 oktober verhuist het kantoor van Evangelie & Moslims naar het terrein van de Near East Ministry (NEM) te Voorthuizen.

Nieuwe mogelijkheden
Na 45 jaar verlaten we het vertrouwde Amersfoort. We krijgen er veel mogelijkheden voor terug om in eigen huis meer programma’s en gastvrijheid aan te bieden. Een voorbeeld daarvan is de Filippus-opleiding die vanaf oktober dus op eigen locatie gaat plaatsvinden. Ook voor de vele andere trainingen en events hoeven we nu niet meer elders ruimte te huren. Bij de nieuwe gelovigen waarmee Evangelie & Moslims verbonden is, was er al jaren een verlangen naar een meer herkenbare plek van gastvrijheid en ruimte.

Passende locatie
We wisten al vijf jaar dat het huidige kantoorpand waarin we kantoorruimten huren in verband met woningbouw gesloopt gaat worden. Op onze zoektocht raakten we in gesprek met de NEM. Evangelie & Moslims heeft al vele jaren goed contact met stichting Near East Ministry. We huurden hun locatie voor onze eigen Zomerschool, trainingen en retraites en ook verzorgen we al jaren op verzoek van de NEM lessen voor degenen die zij uitzenden naar het Midden Oosten. De inzet van de NEM voor verzoening tussen Jood en Arabier vanuit Christus en het willen bijdragen aan het reveil, de geestelijke herleving van de kerk in Nederland, sluiten goed aan bij de visie en missie van Evangelie & Moslims. Evangelie & Moslims zet zich er immers voor in dat de kerk de verzoening door Christus uitdraagt en dat christenen zo vol zijn van Hem dat ze moslims opzoeken om dat met hen te delen.

Inspiratiedag
Tijdens de Inspiratiedag van D.V. 11 november 2023 zijn gemeenteleden die inspiratie willen opdoen voor missionair werk onder moslims welkom op de nieuwe locatie.

Over Evangelie & Moslims
Stichting Evangelie & Moslims inspireert en ondersteunt christenen om aan moslims in ons land in woorden en daden te laten zien wie Jezus Christus is. We helpen kerken om moslims gastvrij uit te nodigen om kennis te maken met het evangelie.

Lees hier meer over het werk van Evangelie & Moslims

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen