cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Genezingsvideo
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

16 mei 2023 door Patrick Goede

Man die 38 jaar lang last had van zijn rug geneest op straat na gebed

John en Pat kwamen negen jaar geleden tot bekering en werden vrijgezet van hun drugs- en alcoholverslaving. Acht maanden daarna zijn ze druk bezig met straatevangelisatie en gebed voor genezing wanneer ze Mark tegenkomen. De man is erg sceptisch en zegt alles geprobeerd te hebben om van zijn al 38 jaar durende rugpijn af te komen. Hij loopt dan ook, na het gebed van John voor zijn rug, teleurgesteld en cynisch weg.

Maar korte tijd later komt hij blij terug, de pijn is weg! Mark is dolenthousiast en begint anderen gelijk te vertellen over zijn wonderbaarlijke genezing. Hij barst in tranen uit en geeft uiteindelijk op straat zijn leven aan Jezus, samen met zijn dochter. Het YouTube-kanaal The Normal Christian Life die het filmpje deelde, meldt een jaar later dat de rugpijn van Mark nog steeds compleet verdwenen is en dat hij en zijn dochter zich willen laten dopen.

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen