cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Opa
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

18 januari 2023 door Patrick Goede

Opa zet contactadvertentie in RD voor kleinzoons: "Ze zijn niet wanhopig maar willen graag verkering"

Een 77-jarige opa, die na alle aandacht graag anoniem wil blijven, besloot zijn kleinzoons van 24, 24 en 30 jaar oud eens een handje te helpen. De drie jongemannen hadden nog geen verkering terwijl ze dat volgens opa wel graag wilden. Dus zette hij een contactadvertentie in het Reformatorisch Dagblad: 'Voor drie KLEINZONEN zoek ik christelijke meiden'. Hier werd massaal op gereageerd. Maar niet direct tot genoegen van de kleinzoons zelf. 

'Ze zijn niet wanhopig maar willen best graag verkering hebben', viel er verder nog te lezen in de advertentie. De 77-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht geeft eerlijk toe aan het AD dat zijn kleinzoons op zijn zachtst gezegd niet blij waren met de actie van opa. "Dat komt wel goed hoor. Ze kennen me. Een kleinzoon heeft inmiddels alle reacties gelezen en vond ze heel interessant, dat zag ik.”

In zijn advertentie - ‘Niet goedkoop, dus natuurlijk is dit serieus’- zegt opa tegen het AD dat hij weet dat dit een (tegenwoordig) ongebruikelijke benadering is. "Maar dit zijn ongebruikelijke tijden”, reflecteert hij op zijn daad van verzet. "Jonge mensen zoeken elkaar niet meer op tegenwoordig. Ik vind dit een waardeloze tijd voor ze. Ook door dat hele corona-gedoe. Ze hebben te weinig contact met elkaar, alles gaat via die schermen.”

"Hoe het verdergaat met de reacties en wat ze ermee doen, dat is aan hen. Ze hebben nu in elk geval een opening voor een heleboel leuke gesprekken, zo moet je het zien.” In totaal kreeg de opa in korte tijd 250 reacties op de contactadvertentie, die hij allemaal netjes heeft beantwoord. Ook opvallend veel andere opa's en oma's reageerden, zij zijn wellicht ook zeer begaan met het liefdesleven van hun kleinkinderen.

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen