cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
kerstboom
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

23 december 2022 door Redactie

Terugluisteren: Dirk vertelt over de Kerstavond die zijn leven veranderde

Dirk Sijbersma was een echte zakenman, werkzaam voor een advocatenkantoor in Oekraïne. Na een fantastisch bedrijfsfeest verbrak zijn vriendin in aanloop naar Kerst met een appje hun relatie. Hij had zich voorgenomen om al het contact met zijn vriendin te verbreken. Als zij voor de deur stond, zou hij de deur gelijk weer dichtgooien, zo vertelde de relatiebeheerder bij Dorcas in gesprek met Groot Nieuws Radio.

Bij thuiskomst ontdekte Dirk iets bijzonders: er stond een kerstboom in zijn appartement. Hij realiseerde zich dat zijn vriendin die boom voor hem had neergezet: "Ik zat daar met al mijn boosheid, beton en ego. Die boom stond daar en probeerde als een soort laserstraal door mijn beton heen te branden." Toen Dirk de deur opende voor zijn vriendin, veranderde alles: “Het was alsof Jezus voor de deur stond. Het was mijn vriendin, maar in een seconde werd alle beton en boosheid weggeblazen.” 

Beluister het volledige gesprek:

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen