cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Lange Frans
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

22 november 2022 door Patrick Goede

Lange Frans komt met prachtig christelijk nummer: "Geschapen in Zijn evenbeeld gaan we aan het werk"

"Ze doen net alsof, net alsof, net alsof, alsof God niet bestaat. Maar dat is niet waar", luidt het zoete refrein van het nummer 'Alsof God' van Lange Frans. Waarna Frans begint te rappen: "Ik hoor je denken daar heb je weer zo'n rapper, die het gaat hebben over vertrouwen in de Schepper." Even later rapt hij zelfs: "Geschapen in Zijn evenbeeld, gaan we aan het werk. Geloof en daadkracht maken het resultaat sterk. Als je ooit hebt getwijfeld, twijfel nu nooit meer. Want je krijgt alles wat je nodig hebt en zoveel meer."

Rapper Lange Frans is vooral bekend van hits als 'Het land van' en 'Zinloos', in het begin van de jaren nul. Maar de rapper lijkt sinds de coronatijd een andere boodschap te willen brengen. Waar zijn boodschap zich in het begin vooral richtte tegen 'de heersende elite' hoor je daar in zijn nummer 'Alsof God' slechts heel kort iets van terug. Beluister dit bijzondere lied in onderstaande video.


Muziek
- Ontroerend: Psalm 42 met een solo van Flore tijdens Zingen in de Zomer 2022 op Urk
- Vader en dochter zingen 'Daar is kracht in het bloed' op schitterende wijze
- Kippenvel: Prachtige Paasversie van Leonard Cohen's Hallelujah door de zusjes Star
- Ontroerend Oekraïens aanbiddingslied raakt het hart: "Ik weet dat U onze gebeden hoort"
- Schitterend: Urker duo van visserskoor Crescendo zingt Psalm 72 en 122
Meer over Muziek »

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

J
Heel verrassend dit van Lange Frans te horen: '"Geschapen in Zijn evenbeeld, gaan we aan het werk. Geloof en daadkracht maken het resultaat sterk. Als je ooit hebt getwijfeld, twijfel nu nooit meer. Want je krijgt alles wat je nodig hebt en zoveel meer."

Ik wens hem Gods zegen, liefde en nabijheid, in zijn zoektocht naar de waarheid.