cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
hart
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

28 juli 2022 door Patrick Goede

Moeder van orgaandonor hoort hart van zoon kloppen 3 jaar na zijn dood: "God gaf mij iets van berusting"

Het verliezen van een kind is een zeer ingrijpende gebeurtenis voor ouders. Een moeder uit Ohio die haar 17-jarige zoon verloor tijdens een auto-ongeluk, kreeg drie jaar na zijn dood de kans om zijn kloppende hart opnieuw te horen. Want haar zoon was vanaf zijn dertiende jaar orgaandonor en Ryan Magill, wiens eigen hart beschadigd was door spierdistrofie, kreeg uiteindelijke zijn hart.

"Ik hoor het! Mijn baby! Het is mijn baby! Hij is het! Ik hoor het! Oh! Oh, mijn baby!" roept ze in onderstaande video uit als ze het kloppende hart hoort bonzen. "Het was erg emotioneel", vertelde Magill later aan ABC News nadat hij Scott had ontmoet. "Het was leuk om haar te kunnen bedanken voor het opvolgen van zijn donorwens." 

KeShaunta Scott vertelt aan ABC News dat God haar "iets van berusting heeft gegeven" om de dood van haar zoon af te kunnen sluiten. "Als je erachter komt dat je een baby krijgt, is het eerste wat je hoort de hartslag, dus ik wilde de hartslag horen. "Ook al heb je misschien het gevoel: 'Oh, mijn leven is voorbij omdat ik mijn kind, mijn zoon heb verloren', je kunt nog steeds verder gaan. Gewoon door te weten dat de erfenis van je geliefde voortleeft", aldus Scott.

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Heel apart en bijzonder.