cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
heksen protest abortus
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

27 juni 2022 door Redactie

Amerikaanse christenen laten zich niet stoppen door pro-abortus heksen en satanisten

Een groep heksen, satanisten en duivelaanbidders richt haar pijlen op christenen nadat het Amerikaanse Hooggerechtshof het landelijke recht op abortus schrapte in de Verenigde Staten. De occulte aanbidders vallen christenen zowel geestelijk als verbaal aan, meldt CBN News. De heksen en satanisten protesteerden tegen christenen die aan het bidden waren op het plein voor het Hooggerechtshof terwijl de rechters de historische beslissing namen het landelijke recht op abortus te schrappen.

Mat Staver, voorzitter van de christelijke belangenbehartiger Liberty Counsel Action, doet verslag van de "duivelse protesten" van pro-abortusactivisten. "Mannen en vrouwen in zwarte jassen riepen verschrikkingen uit over onze gebeden", aldus Staver. "Een pro-abortusdemonstrant had een kar bij zich met een grote muziekbox erop, waarop hij satanistische 'muziek' en herrie afspeelde ... Ze vervloekten de rechters, de bidders en God."

De heksen en satanisten deden wat ze konden om de gebeden van de christenen te stoppen, maar volgens Staver lieten de bidders zich niet van de kaart brengen. "Ondanks alles bleven de pleitbezorgers bidden. Een van de aanwezigen zei tegen mij: 'Hoe langer we baden, hoe meer het de satanisten ergerde en hoe kwader ze werden'", vertelt Staver. Het bleef niet bij de protesten van de satanisten. Meer pro-abortusdemonstranten arriveerden, onder wie bijna naakte vrouwen. "Ze sloten zich aan bij de heksen."

Het is volgens Staver niet de eerste keer dat heksen en satanisten samenkomen voor het Hooggerechtshof om te 'demonstreren'. De straten rondom het gerechtshof zijn volgens hem "bedekt met symbolen van zwarte magie, kaarsen en sporen van duistere rituelen" die 's nachts en 's avonds worden uitgevoerd. "Half opgebrande kaarsen en ander afval van de actieve hekserij liggen verspreid in de omgeving van het Hof", aldus Staver.

Lees ook: Historisch moment: Amerikaans Hooggerechtshof schrapt landelijk recht op abortus en Hoe christelijke en seculiere Nederlanders reageren op abortusbesluit VS.


Abortus
- Niets is progressiever dan de strijd tegen abortus
- Kees van Helden deelt bijzondere verhalen van vrouwen die niet voor abortus kozen
- Linkse partijen pleiten voor demonstratieverbod bij abortusklinieken; Schreeuw om Leven reageert
- Abortusdebat bewijst hypocrisie progressieve Dolle Mina's én conservatieve christenen
- Abortusdebat waait over naar Nederland: GroenLinks-Kamerlid haalt uit naar evangelicals
Meer over Abortus »

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Zegt heel veel uit welke hoek de wind waait....

Houd stand christenen (in Amerika), jullie staan voor een goede zaak. Leven (door God gegeven), is om trots en zuinig op te zijn.