cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Touched by an Angel - New Faith Network
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

SAMEN MET NEW FAITH NETWORK

 

Geliefde serie Touched by an Angel na jaren weer te zien op New Faith Network

Hoewel er tegenwoordig heel veel leuke series bestaan, kan het ook heerlijk zijn om series van vroeger terug te kijken. Voor iedereen die zich wil onderdompelen in nostalgie is er goed nieuws: Touched by an Angel, de geliefde serie uit de jaren 90, is vanaf 27 juni te zien op New Faith Network.

Hartverwarmend, ontroerend en bemoedigend: Touched by an Angel is jarenlang een groot succes geweest. De bijzondere serie volgt twee engelen, Monica en Tess, die naar aarde zijn gestuurd om mensen in nood te helpen. In elke aflevering zorgen ze weer voor iemand anders: een vrouw die in de gevangenis zit voor moord, een jongen die lijdt onder zijn ouders die altijd ruzie maken, een journalist wiens dochter verslaafd is aan alcohol. De engelen staan hen bij in hun problemen en brengen boodschappen van God. Steeds weer klinkt de hoopvolle belofte dat God bestaat en dat Hij de wereld liefheeft en mensen wil helpen in hun leven.

Touched by an Angel werd overladen met prijzen en nominaties, waaronder 13 Emmy-nominaties en 3 Golden Globe-nominaties. In Nederland werden de eerste seizoenen van de serie destijds uitgezonden op Nederland 2, maar de laatste seizoenen waren hier nog niet eerder beschikbaar. New Faith Network brengt daar vanaf 27 juni verandering in: dan komt er elke werkdag een aflevering online, te beginnen bij seizoen 6. Dit levert geen problemen op voor de verhaallijn: alle afleveringen staan op zichzelf.

Voor iedereen die wel wat hoop en liefde kan gebruiken is Touched by an Angel een serie die de jaren overstijgt.

Over New Faith Network
New Faith Network is een online platform met het grootste aanbod christelijke films en series in een veilige omgeving voor het hele gezin. Met films en series als The Shack, The Girl Who Believes in Miracles, When Calls the Heart, Amish Grace en God’s Not. Start nu jouw gratis proefperiode via www.newfaithnetwork.nl.