cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
De Nieuwe Wereld
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

05 januari 2022 door Redactie

Twijfel over de boosterprik? Christenondernemer deelt boeiende kijktip

"Twijfel over de booster? Neem 45 minuten van je tijd en kijk dit gesprek van deze artsen, filosofen en onderzoekers. Kom dan tot een oordeel op basis van het risico", adviseert de christelijke ondernemer Dirk-Jan de Jeu via Twitter.

De boosterprikcampagne is afgelopen weken versneld, met als doel de opmars van de omikronvariant van het coronavirus tegen te gaan. De werking van de coronavaccins neemt af naarmate het langer geleden is dat iemand een prik kreeg. Een booster kan de afweer tegen het virus weer een oppepper geven.


Corona
- Evangelist Sieberen overleed bijna aan corona: "God heeft Zijn onbeschrijflijke grootheid laten zien"
- Christelijke partijleiders in debat kritisch op coronabeleid: "Coronapas zo snel mogelijk van tafel"
- Nieuw advies voor kerken: Meer bezoekers mogelijk bij erediensten
- Hoe christenen reageren op de harde lockdown vanwege omikron
- Pastor Sebastiaan van Wessem: "Het stigmatiseren van ongevaccineerden moet stoppen"
Meer over Corona »

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Hoe is het mogelijk dat mensen geloven dat een booster helpt, terwijl 2 vaccin"s niets uithalen. Boosters hebben een zeer beperkte levensduur, hooguit 4 maanden en dan??!!

Het ultieme vaccin tegen delta is omnicrom, een beter bescherming tegen delta bestaat niet.Het is niet dodelijk, hoogstens enkele dagen verkouden/lichte griep. Wat zien wij? iedereen moet "bootseren" om niet besmet te worden met omnicrom dat ons juist verlost van delta. Niet besmet worden met omnicrom betekent vrijbaan voor het dodelijke deltavirus.Dit beleid stinkt!