cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
BLM
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

08 juli 2020 door Nienke Alblas

Gezin onderweg naar de kerk belaagd door Black Lives Matter-activisten

Er zijn verschillende video's gevonden op het internet waarin te zien is dat Black Lives Matter-activisten een kerk aanvallen in New York. Zowel zwarte als witte gemeenteleden van Grace Baptist Church werden verbaal aangevallen volgens CBN.

Demonstranten schreeuwen de kreet: "Black Lives Matter!" terwijl ze families belagen die de kerk betraden. Het belagen van kerken is sterk toegenomen in de afgelopen maand. Op een van de video's is een moeder te zien die met haar drie kinderen op weg is naar de kerk. "Red de kinderen", schreeuwt een activist door zijn megafoon. De moeder en kinderen negeren de tientallen demonstranten en lopen door naar de kerk. De demonstranten proberen dichterbij te komen, maar mannen springen tussen demonstranten en de ingang van de kerk.

Het is onduidelijk waarom de Black Lives Matter-activisten de kerk belagen en kinderen bij de kerk weg willen houden. Volgens verschillende media kan het komen door een wapen dat door de kerk werd geschonken aan een gemeentelid. De demonstranten noemen de Grace Baptist Church racistisch, maar noemen het wapen niet. Er lijkt geen duidelijke aanleiding te zijn om de kerk te belagen en racistisch te noemen.

Lees het volledige artikel

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

L
De ware aard van BLM wordt duidelijk: een extreemlinkse marxistische organisatie die rassenhaat en tegenstellingen gebruikt voor haar eigen agenda.