cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

10 oktober 2012 door Jeffrey Schipper

Opmerkelijke 'gebedssticker' verkrijgbaar in Nederland

Christenen krijgen binnenkort de gelegenheid om in Eindhoven een 'gebedssticker, genaamd Anointing Sticker, in ontvangst te nemen. Met behulp van deze sticker zouden tientallen mensen zijn genezen in Jezus' naam. Op de achterkant staan onder meer gebeds-teksten waardoor mensen genezing zouden ontvangen. Evangelist T. B. Joshua zegt door het ontwikkelen van deze stickers te hebben geluisterd naar de stem van God.

"Deze actie was begonnen met zalfolie. Doordat de olie opraakte is overgegaan op water," zegt een woordvoerder van Stichting Bevrijding In Jezus' Naam (BiJN), die de bijeenkomsten in Eindhoven organiseert. Joshua zou door God zijn opgeroepen om in dit opzicht ook stickers te gebruiken. "Hoe de stickers gebruikt worden, is aan de persoon zelf. Het belangrijkste is dat God laat weten hoe de sticker te gebruiken. Er zijn geen standaardprocedures." Deze manier van handelen is terug te voeren op de zweetdoeken van de apostel Paulus die in het Nieuwe Testament werden gebruikt om zieken te genezen (Handelingen 19:12, red.).

Handtas terug
Op een blog van Emmanuel TV staan verschillende getuigenissen van mensen die naar aanleiding van de Anointing Sticker zouden zijn genezen. Een voorbeeld is Lydia Cheembe uit Zambia die de sticker op haar auto plakte. Uit haar auto greep een dief haar handtas waarin 5.000 dollar zat. "Onmiddellijk bad ik met een sticker in mijn hand: 'God, help mij!' "Tot mijn grootste verbazing rende de dief terug naar mijn auto en gooide mijn handtas terug. Ik telde het geld en toen bleek dat hij niet alles heeft meegenomen. Ik ben God erg dankbaar."

Afgelopen maand presenteerde Joshua deze 'gebedssticker' in Groot-Brittannië. Op zaterdag 20 oktober 2012 zullen er in Eindhoven drie bijeenkomsten met evangelisten van The Synagogue Church of All Nations (SCOAN) gehouden worden voor de verspreiding van de Anointing Sticker. Naast de sticker worden ook een dvd-box van een Amerikaanse opwekkingscampagne uitgereikt. De bijeenkomsten worden georganiseerd om bekendheid aan de activiteiten van de SCOAN in Europa te geven.

Sommige christenen zien T. B. Joshua als een valse leraar. Anderen zijn enthousiast over hem, omdat veel mensen zijn genezen en armen worden geholpen.

Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?